Culinaire avond met wilde eetbare planten op 2 september 2016 in De Sladerij Hasselt

Standaard

Ben Brumagne van Forest To Plate komt met een hele boel wilde planten naar De Sladerij aan de Hasseltse Havermarkt op 2 september 2016 tussen 18u30 en 21u30 om iets meer te vertellen over onze eeuwenoude tradities rond het wildplukken. Met wildpluk ervaring van over heel de wereld, zal Ben je met de seizoensgebonden planten recepten laten zien die je zelf zal kunnen namaken. Ongekende smaken, kleuren en ingredienten die je overal en altijd rondom ons kan vinden. Deelnameprijs is 40 euro per persoon. Inschrijven kan op info@desladerij.be of op 011/962 685 tijdens de openingsuren.

http://www.desladerij.be

https://www.facebook.com/desladerij

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s