Viviane Vaes laat je culinair gluten- en lactosevrij genieten in nieuw boek

Standaard

viviane vaes

Voor veel mensen komt de diagnose van een gluten- of lactose-intolerantie hard aan. Ze vrezen niet meer te kunnen genieten van een gezellige familiemaaltijd, van tafelen met vrienden of prettig samen kokerellen in de keuken. In haar nieuwe boek ‘Gluten- en lactosevrij aan tafel’ serveert Viviane Vaes je recepten, waarmee iedereen thuis zelf aan de slag kan. Recepten voor elke dag worden afgewisseld met feestelijke gerechten, zodat je het boek voor elke gelegenheid kan gebruiken. Daarnaast vind je in ‘Gluten- en lactosevrij aan tafel’ ook handige boodschappenlijstjes en eenvoudige alternatieven voor ingrediënten die gluten of lactose bevatten. Het boek telt meer dan 60 recepten, van soepen tot desserts, makkelijk zelf thuis klaar te maken. Het bevat eveneens handige en duidelijke informatie rond gluten- en lactose-intolerantie & handige boodschappenlijstjes, tips & tricks en do’s & don’ts.

Viviane Vaes is al haar hele leven lang gepassioneerd bezig met voeding. Haar eerste culinaire stapjes zette ze in de groentewinkel van haar grootouders, intussen heeft ze meer dan dertig jaar ervaring in alle geledingen van de horeca op haar conto staan. Als zaakvoerster van Choosy & Delicious is het haar missie om komaf te maken met het vooroordeel dat mensen met een voedselallergie niet kunnen genieten van een lekkere én gezonde gastronomische maaltijd. Haar grondige kennis van voeding maakt dat ze alternatieve recepten uit haar hoed tovert waar iedereen met een voedselallergie ook van kan genieten.

‘Gluten- en lactosevrij aan tafel’ telt 168 pagina’s, kost tot eind september  2016 24 euro en daarna 29 euro en is te bestellen door vermelding van naam, adres en ISBN nummer 978-90-8249-152-4 via een mailtje naar http://www.cloose.delicious.be.

2 suggeties bij “Viviane Vaes laat je culinair gluten- en lactosevrij genieten in nieuw boek

 1. An Steegmans

  Sinds kort moet ik lactose- en glutenvrij gaan eten.
  Ik heb gewacht tot ik uw boek in de bib te pakken kon krijgen en heb het ondertussen kunnen bemachtigen.
  Ik heb het gelezen maar in denk dat je in de toekomst beter iemand anders kan kiezen om uw boek te schrijven. Ik vind het jammer voor jou dat er zoveel taalfouten instaan. En ook de ingrediënten zijn niet altijd allemaal opgenoemd wanner je de werkwijze wil volgen of soms staan er ingrediënten in die helemaal niet gebruikt worden in het recept of andersom.
  Ben blij dat ik eerst het boek heb kunnen inkijken vooraleer ik het gekocht heb. Had er zo naar uitgekeken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.