Nieuw S-Team proeft wijnen voor Winefair in Hasseltse L’ Apéri Vino

Standaard

L’Aperi Vino Hasselt diende op dinsdag 6 september 2016 als locatie voor de tasting van het sommelierteam van Winefalr Limburg. De sommeliers proefden maar liefst meer dan 50 ingezonden referenties.

“Het is een prachtige zaak om deze top sommeliers in onze wijnbar te gast te hebben” aldus Dirk Hendrickx, zaakvoerder L’Aperi Vino en tevens hoofdpartner van Winefair Lanaken.

Stefan Frissen, organisator Winefair: “Het S-Team telt 2 nieuwe sommeliers. Kris Lismont als ‘Beste sommelier van Belgie 2010’ en Angela Morabito van Buon Eatalia vervolledigden het team met routiniers Loek Bastin van La Bute aux Bois en Jeffrey Snoeckx van Cuchara.

Iedere wijnhandelaar mocht 2 referenties inzenden dewelke een score op 20 krijgen. De 5 beste wijnen in de categorie tot 15 euro en de 5 beste in de categorie vanaf 15 euro worden gekozen, alsook de beste wijn per sommelier.

Al deze wijnen en bijhorend advies kan je proeven tijdens Winefair Lanaken tussen 28 en 30 oktober 2016 in het Cultureel Centrum van Lanaken.

Winefair vindt er voor de 4de keer plaats In Lanaken, voor de 2de maal in Leuven & dit jaar ook voor de eerste keer in Antwerpen en Gent.

http://www.winefair.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.