Jeneverfeesten Culinair op 16 oktober 2016 brengt beste Hasseltse koks samen

Standaard

Een onderdeel van de Hasseltse Jeneverfeesten 2016 zijn opnieuw de culinaire standjes van de beste koks op zondag 16 oktober 2016 op het Capucienenplein. Het groepje van Giovani Oosters van Het Smaaksalon, Mario Holtzem van Creatief Culinair Atelier, Sebastien Wygaerts en Diederik Herbots van Ogst, Jan Wouters van de 6 Zinnen, Anne-Sophie Breysem van Kwizien & Didier Verbelen van Aan het water wordt aangevuld met Raoul Bijnens met artisanale kroketten en catering, Peter Collura van Art Choc en Alexander Reniers van Osteria Moretti. Lekker proeven is de boodschap!

http://www.jeneverfeesten.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s