Zondagbrunch op 16 oktober 2016 in De Sladerij Hasselt

Standaard

Op zondag 16 oktober 2016 tussen 10 en 14u organiseren Géraldine Eechaudt en collega’s in De Sladerij aan de Hasseltse Havermarkt een zondagbrunch van huisbereide lekkernijen. Het brunchmenu komt dadelijk, maar eerst even voorstellen.

Géraldine Eechaudt en collega’s zijn dagelijks tussen 8u30 en 17u in de weer in om hun klanten te verwennen met hun lekkere huisbereide gerechtjes, allemaal van dagverse producten. Sinds de opening op 4 oktober 2015 zijn ze gekend om hun uitgebreide saladebar, waarbij de klant zelf zijn salademaaltijd met de nodige ingrediënten erbij kan samenstellen of kiezen voor de salade volgens dagsuggestie. Ook de kaart van ontbijten en desserten is aanzienlijk uitgebreid, terwijl de tapas er heerlijk smaken. Alles is consumeerbaar ter plaatse in combinatie van onder andere enkele wijnsoorten en een aantal speciale bieren of kan worden afgehaald.

Op zondag 16 oktober 2016 tussen 10 en 14u organiseren Géraldine en collega’s een zondagbrunch. Op het menu staan een gratis glas schuimwijn, verse fruitsalade*, Griekse honingyoghurt, granola *, broodjes *, croissant, miso-soepje *, twee salades *, tapenades *, beleg, bananen-pannenkoekjes *, stuk witte chocoladen kaastaart * en thee of koffie. Alles met * is huisbereid. Prijs per persoon is 28 euro en voor kinderen beneden 12 jaar 18 euro. Gerechten zonder allergenen zijn mogelijk mits op voorhand te verwittigen. Dranken bijbestellen kan met de drankenkaart. Reserveren kan door een mailtje te sturen naar info@desladerij.be of te bellen naar 011/962 685. Wie gebruik wil maken van de grote tafel tot 12 personen en in groep wil komen, moet wel reserveren vóór 10 oktober 2016. Plaatsen zijn beperkt tot 30 plaatsen.

http://www.desladerij.be

https://www.facebook.com/desladerij

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s