L’Aperi Vino Hasselt verhuist naar Lanaken

Standaard

Je leest het goed, L’Aperi Vino, de meest gekende wijnbar van Limburg verhuist van Hasselt naar Lanaken! Althans voor 1 weekend. L’Aperi Vino is officieel opnieuw de hoofdsponsor van Winefair Limburg, onderdeel van de Primetime communication group. Na het succes van 2015 moesten we dit gewoon voortzetten alsdus Dirk Hendrickx, zaakvoerder L’Aperi Vino.

Dit jaar gaan we zelfs een heuse pop up-charcuteriebar neerzetten op het podium van de grote hal van Winefair tussen 28 en 30 oktober 2016. “Hiervoor werken we samen met Geyskens delicatessen & het Italiaanse merk Vilani. De bezoeker kan bij ons relaxen met een heerlijk charcuteriebordje met de gekende L’Aperi Vino service”.

L’Aperi Vino, een samenvoegsel van ‘aperitivo’ en ‘vino’, is een uniek wine- & foodcafé, gelegen naast de Goei Goesting in Hasselt. In Italië kom je het concept van een gecombineerde aperitief- en/of wijnbar wel vaker tegen, maar hier in Limburg gaat het om een absolute primeur.  “L’Aperi Vino draagt waarden als kwaliteit, niveau, innovatie en klantgerichtheid hoog in het vaandel”, aldus zaakvoerder Dirk Hendrickx. “Waarden die ook terugkomen in de opzet en organisatie van Winefair. Het was voor ons dan ook een logische keuze om dit partnership wederom af te sluiten. De hipste wijnbar hoort gewoon bij het leukste wijnevent van Limburg.”

Stefan Frissen “Ook dit jaar ontvangen bezoekers bij hun toegangsticket van Winefair ook een voucher die recht geeft op 1 gratis glas prosecco bij L’Aperi Vino te gebruiken tot einde van het jaar. Ook de Goei Goesting & Buon Eatalia profiteren mee van deze toffe samenwerking. In de maand oktober serveert de bistro en de hippe Italiaan een speciaal Winefair menu. Iedere klant die dit menu bestelt, ontvangt 1 gratis toegangskaart voor de beurs.”

You ain’t seen nothing yet!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.