Events ontbreken op #Bamstat Hasselt UPDATE

Standaard

bamstat-spijshuis-schoofs-1

Nog één week en #Bamstat met zijn zes pop-upondernemingen ter bevordering van meer beleving in de Hasseltse stationsomgeving is halverwege in zijn bestaan. Tijdens de Autovrije Zondag 2016 was het er over de koppen lopen van het volk, die kennismaakten met outdoor standjes en het pop-upconcept. Wat later doken ook heel wat geïnteresseerden voor een uniek concert op het stationsdak van Mauro Pawlowski. En tijdens de Jeneverfeesten op 15 en 16 oktober 2016 zijn op zondag ook de pop-upzaken geopend. Helaas ontbreken voor de rest events om Hasselaren samen te brengen. Hasselt kermis en Dwars Door Hasselt op 9 oktober 2016 & ook met een concertprogramma van plaatselijk talent in samenwerking met PXL Music bijvoorbeeld. Het hoeft helemaal niet veel te kosten, maar de creatie van gezelligheid en beleving is erg belangrijk voor een voortzetting van de ontwikkeling van #Bamstat na het einde op 31 oktober 2016. Jammer voor de gemiste kans! 

Reactie

Er zijn inderdaad actitiviteiten opgesomd op http://www.temporary-lane.com. Je hebt gelijk. Sorry. Maar met een ruimere samenwerking met bvb. PXL Music zou je #Bamstat nog meer glans kunnen geven.

Advertenties

3 gedachtes over “Events ontbreken op #Bamstat Hasselt UPDATE

  1. #bamstat is een podium, een canvas voor jan en alle man (van de horeca ook). We nodigen je uit om hier gebruik van te komen maken. Schrijvend voor het mooie XYZ initiatief bijvoorbeeld? Voor een nieuw eigen bedacht idee moeten we je mogelijk wel in november plannen, want oktober zal een boordevolle maand zijn. En PXL Music of PXL-MAD? Grassroots is de way to go, al menige studenten hebben meegewerkt aan Stråtfëst en de algemene creatieve invulling van #bamstat, en muziekgewijs zullen enkele klepper-studenten dat weldra ook doen ginds. Met een drive en wil om van de straat en buurt iets moois te maken, tijd om die rooskleurige bril uit de oude schoendoos te halen, met kracht en positiviteit komen we er! En kom gerust je column bij een heerlijke muntthee of appelgebak herschrijven, zo leer je het volledige programma kennen. post datum!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s