Rotary Club Hasselt-Herckenrode trakteert goede doelen op opbrengst jenevertoog 2016

Standaard

Naar goede gewoonte staat Rotary Club Hasselt-Herckenrode ook dit jaar weer achter de toog op de Hasseltse jeneverfeesten. Zo trakteren ze diverse goede doelen én de jeneverminnende bezoekers op het Jeneverplein op een warm gevoel.

“Vorig jaar pakten we uit met de langste toog, dit jaar gaan we voor pure gezelligheid zonder lengtemaat. Er zijn weer oesters, barbecue en natuurlijk bieden we een ruim aanbod typisch Hasseltse jenever aan”, vertelt Frank Liebens van RcHH. “Voor het vierde jaar op rij zijn ook de immens populaire jenevercocktails van de partij om bezoekers te bekoren.” Een gelegenheids-dj zorgt tevens voor muzikale ondersteuning van de goede sfeer die hier jaarlijks heerst.

“De opbrengst gaat onder meer naar vzw Tevona ‘Tehuizen Voor Nazorg’, Menno’s Droom ten voordele van kinderen met kanker, Levensloop, Tele-onthaal Limburg en zorg-, begeleidings- en onderwijsfaciliteiten zoals Ter Heide, De Berk en De Kids.” Sinds de lente van 2016 steunt RcHH ook Sint-Gerardus met het innovatieve Hibbot-project, waarmee de hersenverlamde Josse (4) zelfstandiger kan wandelen. Door middel van een banner zijn zij vertegenwoordigd op de jeneverfeesten. 

Kom zeker eens langs om de goede doelen te steunen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s