Westpunt Hasselt speelt in winter ook troeven uit

Standaard

Terwijl de vroegere Yachtingclub de horeca-activiteit eind oktober afsloot met een groot feest, blijft Westpunt Hasselt gewoon open voor de gezelligheid en bezoekers, behalve ’s dinsdags. Keukenpiet Bart De Ceuster verwent daarenboven de klanten met culinaire en gastronomische hoogstandjes. Er is zijn passie voor vis, verwerkt op allerlei manieren in een lekkere lunch met ook ovenschotel, tapas en amuse. Zijn passie voor vlees geeft hij vorm in wildstoofpotjes, ovenschotels en topvlees op de Vapo-grill, met aansluitend een winterse barbecue met grote stukken vlees à la minute versneden door de chef. Alles kan worden geconsumeerd in een knus kader met aperoruimte, openhaard en wijnmeubels. Om mee te komen genieten van de heerlijke keuken van Bart De Ceuster, kan je je wagen parkeren op een ruime parking. Vergaderzaal, meetingruimte en eventruimte zijn eveneens aanwezig. Brunchen kan na reservatie. De grote troef is dat de bezoekers een uniek zicht hebben op het Albertkanaal en de zonsondergang mee kunnen beleven. Regelmatig vinden er allerhande festiviteiten plaats. Last but not least biedt Westpunt elke donderdagavond een gratis glaasje cava aan. Met vier dames is dat een fles wijn.

http://www.west-punt.be

https://www.facebook.com/WestpuntHasselt  

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s