Vijf wijndegustatiedagen bij pop-up Vinifera Hasselt

Standaard

Sinds begin november 2016 is pop-upstore Vinifera geopend in de Hasseltse Kapelstraat 45A tot eind december 2016. Vinifera Fine Wines is een Tongerse groothandel in origininele relatiegeschenken tussen 40 en 100 euro rond aangepaste wijnen plus advies voor de eindejaarsfeesten in Tongeren. Met deze pop-up wil het koppel Toussaint-Denis proeven van hun wijnen. “Om het publiek te laten kennismaken met onze Franse, Italiaanse en Spaanse wijnen organiseren vijf degustatiedagen in onze pop-upwinkel. Noteer alvast volgende data: 25 en 26 november 2016 & 9, 10 en 11 december 2016, telkens tussen 14 en 19u en in aanwezigheid van diverse wijnproducenten”, aldus Nathalie Denis.

Nathalie was zo gastvrij om te poseren met enkele relatiepakketten. “De drie pakketten bevatten afzonderlijk Champagne Louis Roederer plus 2 glazen, een geschenkdoos met 2 glazen en een fles cava & een geschenkmand met witte en rode Italiaanse wijn en specialiteiten. De prijzen variëren tussen 40 en 10o euro, ook voor andere samenstellingen”, verduidelijkt ze haar assortiment.

De pop-up is juist bedoeld om een particuliere klantenkring op te bouwen, want als groothandel leveren ze hoofdzakelijk aan bedrijven en horeca.”Afhankelijk het succes van onze pop-up in Hasselt, zit de mogelijkheid erin om onze pop-upstore te verlengen. Of wie weet, m ons definitief in het gezellige Hasselt te vestigen”, laat Nathalie haar woorden in het midden.

Pop-up Vinifera is dagelijks geopend tussen 10 en 12u30 & 13u30 en 18u, behalve op zon-, maan- en feestdagen. Wel open op koopzondagen 11 en 18 december 2016.

http://www.vinifera-finewines.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.