Limburger wordt speciale burger bij Ellis Hasselt, dat half december 2016 opent

Standaard

ellis-gourmet

Afhankelijk van de vooruitgang van de inrichtingswerken plant Ellis Gourmet Burger de opening van zijn vestiging op de Hasseltse Botermarkt rond half december 2016. Bij Ellis Hasselt hebben ze alvast een topper op de kaart: de Limburger bereid door Lady Chef Ann-Sophie Breysem van restaurant De Kwizien Hasselt. “De Limburger is een smaakvolle burger, waarbij in de burger zelf en in de saus toetsen van appellikeur, Heidebitjenever en speculaas zijn verwerkt, natuurlijk niet toevallig streekproducten. Het geheel wordt afgewerkt met een appelbrunoise en waterkers,” verklapt General Manager van Ellis Gourmet Belgium, Michel Van Acker. “We plannen om de burger op onze menukaart te plaatsen na de drukke periode van de feestdagen als plaatselijke burger, en dit onze restaurants te Hasselt en te Maasmechelen”, besluit hij.

http://www.ellisgourmetburger.be

Een gedachte over “Limburger wordt speciale burger bij Ellis Hasselt, dat half december 2016 opent

  1. jommeke26

    Ook weer onder het motto “beter goed gepikt (van Botanique) dan slecht zelf gemaakt”? Toon toch eens wat meer creativiteit a.u.b.!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s