Restaurant Rosch Hasselt is geopend met prima huisbereid eten in knus decor

Standaard

Op woensdag 23 november 2016 opende Restaurant Rosch in de Hasseltse Dorpsstraat zijn moderne Franse en open keuken in een sober maar gezellig decor. Glenn Rosch en Nicole Schellekens zagen hun droom verwezenlijkt worden. Er zijn indoor 16 zitplaatsen voor lunches en 6 voor het voorste loungegedeelte. Op de binnenkoer vanachter is nog plaats voor een mooi zomerterras. Op de tafels staan waterbollen uit Duitsland met levende garnaaltjes erin, die leven van de weinig takjes in de bol en die tot 10 jaar oud kunnen worden.

“Vooral de gerechten van oesters en fazant met kool en aardappelen doen het bijzonder goed. Ook bij de veggie scoort het recept met het ei en bloemkool”, aldus Glenn. “Alles wordt huisbereid en dat vergt heel veel tijd. Laatste nacht hebben we amper drie uurtjes geslapen”, geeft Nicole toe. Een zelfbereid aperitief van vermaut en gin mag je als wachter in de lounge zeker niet laten schieten. Het vers appelsap smaakt er ook voortreffelijk. En nadien een fazantje met lekkere groenten tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding is er overheerlijk, bereid met veel liefde door keukenpiet Glenn. Een koffie van Koffeenation met een zoetigheid van patissier en chocolatier Nicole kan je er ook ’s namiddags eten.

Rosch is dagelijks open 12 en 17u met tussen 14u30 en 16u30u mogelijkheid tot hapjesconsumptie & tussen 19u en 22u. Sluitingsdagen zijn op zon- en maandag. Reserveren kan je via de website, Facebook of op 011/18 27 93.

http://www.rosch.be

https://www.facebook.com/roschrestaurant

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s