Glühweinjenever nu ook te koop op webshop

Standaard

De nieuwste telg van Giovani Oosters is de glühjenever en die was al te koop in onder andere de Smaakwinkel aan het Hasseltse Smaaksalon. Voortaan kan je de glühjenever bestellen op de webshop https://storesquare.be/winkel/smaakwinkel/product/jenever-streekproducten en twee dagen later wordt de bestelling aan huis geleverd. Andere jeneverstreekproducten zitten ook in het aanbod van de Smaakwinkel.

Glühjenever, een drank op basis van jenever met een laag alcohol percentage, wordt zoals de naam al verraadt warm gedronken. Een elegante neus en een zalige afdronk. Kruidigheid van de specerijen, frisheid van de citrus en een licht bittertje zorgen voor een nieuwe smaak die zijn gelijke niet kent. Glühjenever wordt warm gedronken met de koffie, op een frisse herfst- of winterdag als digestief of gezellig op een kerstmarkt. Gewoon opwarmen in de micro zonder te laten koken en eenvoudig warm te houden in een percolator of glühwein ketel.

https://desmaakvandehoreca.wordpress.com/2016/10/16/giovani-oosters-wil-internationaal-doorbreken-met-zijn-nieuwe-gluhjenever

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s