Oxfam Cadeaudagen op 3 en 4 december 2016 in zaal Kermeta Kermt

Standaard

De Oxfam Cadeaudagen van de Hasseltse Wereldwinkels komen er op 3 en 4 december 2016, telkens tussen 10 en 18u, aan in zaal Kermeta. De Oxfamvrijwilligers presenteren er een ruime keuze aan producten uit de eerlijke handel: van eindejaarsgeschenken tot fairtradewereldwijnen, goed voor een eerlijk loon voor koffieboeren in Congo, leerlooiers in India, zilversmeden in Mexico, cacaoboeren in Ivoorkust en keramiekontwerpers in Vietnam. 

Er is ook een fairtradecafetaria met warme en koude dranken uit de wereldwinkel én (h)eerlijke verse pannekoeken. Elke klant krijgt 2 extra stempels op zijn klantenkaart + 1 extra voor een Stoefzak bij de hand.

Sinterklaas brengt speelgoed, knuffels en (h)eerlijke chocoladefiguurtjes. Voorts zijn er originele eindejaarsgeschenken, voeding en wijnen met Oxfamlabel, waaronder heel wat bioproducten, een wijndegustatie en een zoektocht met mooie hoofdprijs. 

Feestwijnen

  • Schuimwijnduo Sensus Brut Rosé uit Chili en Raza Brut Torrontés uit Argentinië, samen aan een zeer voordelige feestprijs 
  • Wijnactie 5 kopen = 1 gratis op volgende wijnen voor Raza Malbec Reserva, Koopmanskloof Chenin Blanc enBio Lautaro Cabernet Sauvignon Gran Reserva

http://www.oxfamwereldwinkels.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.