Culinaire inspiratie-/open-lesdagen voor 45 jaar CVO-STEP aan Hotelschool Hasselt door oud-studenten en docenten op 10 en 11 januari 2017

Standaard

Dit schooljaar 2016-2017 viert de CVO-Step-Horeca-opleidingen of de avondschool aan Hotelschool Hasselt haar 45-jarig bestaan. Zowel verfijnde gastronomen, fervente feestvarkens als trendy flexitariërs komen tijdens deze inspiratiedagen/open-lesdagen ongetwijfeld aan hun culinaire trekken.

Chefs, cursisten en ambassadeurs staan voor iedereen met een passie voor horeca maar liefst twee dagen klaar om je te inspireren. Met tal van feestelijke hapjes en drankjes,  verrassende cocktails, demonstraties, de mooiste tafelaankleding, funcooking, wijnen, degustaties,…Zij bieden u volop ideeën voor gezellige avonden met vrienden, kennissen of zelfs klanten.

“Die dagen zetten we niet alleen de allernieuwste culinaire trends via een aantal trendy workshops -zoals “De Flexitariër” of “Esthetisch dresseren met Moke”- voor het grote publiek in de kijker, tonen we niet alleen de unieke talenten van ons docententeam, maar zullen we ook  een aantal oud-cursisten tijdens dit tweedaagse ‘event’ uitgebreid bewieroken”, aldus coördinator CVO-Step Limburg Rudy Rampelberg.

                “En daarvoor doen we een oproep aan al onze duizenden oud-studenten die hier de vorige 45 jaar passeerden. Cursisten die een ondernemend doel voor ogen hadden met hun opleiding maar ook die cursisten die onze opleiding volgden voor hun persoonlijke ontwikkeling of als passie. Elk met hun eigen verhaal dat we graag willen tonen”, besluit hij.

Voor contact vóór 15 december 2016:  0496/12 43 49.

http://www.cvo-step.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.