Lunchroom Tajine to Go Hasselt presenteert Arabisch buffet tegen voedselverspilling

Standaard

Eén week is lunchroom Tajine to Go op het Hasseltse Stationsplein open. Om voedselverspilling tegen te gaan heeft Yousra Rifi ondertussen gekozen voor koude en warme gerechten van dagelijkse bioproducten van bij ons in een Arabisch buffet of mezze. De klanten kunnen zelf hun menu samenstellen en betalen 1,95 euro/100 gram aan hetgeen er op hun bord ligt. Bijvullen mag ook. Reservaties voor lunchroom Tajine to Go konden aanvankelijk niet, maar wegens praktische redenen kunnen groepen vanaf 4 personen nu toch reserveren via een mailtje naar info@aichacreafood.be of een telefoontje naar  0487/85 63 79.

Yousra komt tevens op de proppen met het idee om haar blauwe wand te gebruiken voor selfies door klanten. Yousra trakteert iedereen met een thee, die een selfie maakt voor die blauwe muur. Voor de feestdagen bereidt zij Arabische buffetschotels, enkel op bestelling. Tajine to Go is op weekdagen open tussen 10 en 14u & 17 en 20u, vrijdag zelfs tot 21u.

Het restaurant Aichacreafood zal vóór Nieuwjaar 2017 in gebruik worden genomen en is enkel op vrij-, zater- en zondagavond geopend, enkel op afspraak.

https://www.facebook.com/aichacreafood

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s