Reballion Hasselt serveert tot eind december 2016 gezonde kerstballen van hertenvlees

Standaard

Ook bij Reballion in de Hasseltse Maastrichterstraat 32 in de schaduw van de kathedraal heerst een echte kerstsfeer. Die wordt nog tot eind december 2016 dagelijks aangehouden met gezonde kerstballen van hertenvlees. Dit is een heerlijke gehaktbal gemaakt van hertenvlees, geserveerd met een veenbessensaus bestaande uit onder andere conférenceperen en kaneel.

“Hertenvlees past perfect in het jachtseizoen. Hertenvlees is calorie- en vetarm, mals, sappig en smaakvol. Het vlees is bovendien erg gezond en rijk aan omega 3 met laag cholesterolgehalte. De verse veenbessen in de saus zijn zonder toevoeging van geraffineerde suikers, gezoet door gebruik van agavesiroop. Stukjes van Belgische conferenceperen kan je ook proeven in de saus”, aldus zaakvoerder Maarten Broekx.

Op koopzondag 18 december 2016 is Reballion Hasselt de hele dag geopend.

http://www.reballion.com

https://www.facebook.com/reballionfood

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s