Knokkenaar heeft lang moeten knokken om L’Entrée Hasselt te kunnen openen

Standaard

Haroun D’haese uit Knokke heeft na een week van tegenslag zijn L’Entrée in de Hasseltse Persoonstraat op vrijdag 16 december 2016 dan toch met de nodige vergunningen officieel kunnen openen. Haroun is vier jaar geleden naar hier gehaald door zijn vriendin met hond James, de Engelse buldog. De kneepjes van het horecaleven heeft hij geleerd in Brasserie Brassaville, waar in al die jaren de muzikale noten het  gebouw verlieten. Nu staat hij met een geweldige investering in zijn eigen zaak, voor de toog, in de bediening, in de afrekening en in de keuken om huisbereide tapas, soep, stoofvlees en vidé te maken. Drie meiden helpen hem om zijn klanten met de bediening van het nodige al dan niet nachtelijk vocht of wat eten. Meer dan 25 wijnen uit hoofdzakelijk Spanje, maar ook uit Italië en Zuid-Afrika, staan op de kaart, samen met gins, cava’s, champagne en speciale bieren. Indoor kunnen in L’Entrée iets meer dan 40 personen zitten op bruin stoelen met leren overtrek en aan eiken tafeltjes. Op de buitenkoer is nog eens plaats voor zo’n 40 personen op een overdekt terras. Van de brandweer mogen er in totaal slechts 99 personen binnen. De toiletten en keuken zijn boven. Haroun voorziet nog twee Chesterfields en poefen aan de ingang. Ontbijt wordt er niet geserveerd. Haroun is een goedlachse kerel, die humor niet schuwt. L’Entrée is dagelijks open vanaf 11u, behalve op zondag vanaf 13u. 

https://www.facebook.com/lentreehasselt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s