De Goei Goesting Hasselt sluit op 12 maart 2017 en wordt cocktailbar

Standaard

Meer dan 10 jaar was restaurant De Goei Goesting op de Zuivelmarkt een begrip in culinair Hasselt en op 12 maart 2017 komt daar een einde aan. De Goei Goesting scoorde ook met zijn kleine gerechten 13/20 in de Gault&Milliau-gids. Samen met de afbraak van het terras voor de herinrichting van de Zuivelmarkt sluit De Goei Goesting de deuren. Horecahouder Dirk Hendrickx wil het pand verbouwen en inrichten als cocktailbar en club in het voorste gedeelte en de ruimte voor de aanpalende L’Apéri Vino uitbreiden in het achterste gedeelte en dit  binnen twee maanden. Half mei 2017 zal je dan naast een lekkere keuken van Buon’ Eatalia – voorheen Blue Olive – en een hapje met prima wijn in de L’Apéri Vino – voorheen Dai Cugini – je horecabeleving compleet maken met de komst van de nieuwe cocktailbar en club tot in de late uurtjes, voorlopig nog naamloos. Aldus Made in Limburg.

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s