Tot eind maart 2017 inschrijven als jonge keukenpiet onder 35 jaar voor Jong Keukengeweld 2017

Standaard

giovani oosters.png

Jongeren koken voor jongeren, dat is Jong Keukengeweld, een initiatief van Toerisme Vlaanderen. Jong Keukengeweld verenigt jonge topchefs die Vlaamse gastronomie belichamen en tot bij jongeren brengen. Hoe ze dat doen? Door voor perfectie te gaan zonder gepolijst te zijn. Door elkaar te inspireren en uit te dagen. Door hun culinair vakmanschap en liefde voor lokale producten met veel passie te delen.

Kandidaat-chefs mogen op 1 oktober 2017 niet ouder zijn dan 35 jaar en moeten in hun restaurant minstens een driegangenmenu aanbieden inclusief wijnen, bieren en water. Dit menu wordt tijdens de jongerenactie van Jong Keukengeweld (telkens in oktober en maart) geserveerd aan jongeren van 18 tot en met 30 jaar. Afhankelijk van het aantal Michelinsterren en/of Gault&Millau-score betalen die jongeren de democratische prijs van 45 of 55 euro.

Zo heeft de gastronomische carrière van Giovani Oosters van Het Smaaksalon in Hasselt ook een boost gekregen. Inschrijven tot 31 maart 2017 kan hier.

http://www.toerismevlaanderen.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s