Studenten verkopen foodbag zonder vlees voor bereiding van gezonde kotmaaltijd

Standaard

foodbag.jpg

Guillaume Lejeune, Dries De Mey, Merel Bemelmans, Denise Ramaekers en Stiene Rutten zijn handelswetenschappers in spe en willen met hun bedrijfje Dailycieuse studenten aansporen om zelf gezond(er) te koken en eten. Het initiatief is een onderdeel voor hun praktijkvak Ondernemen. Tot 5 mei 2017 kunnen studenten op de UHasselt-campus in Diepenbeek zo’n foodbag zonder vlees kopen om te kokerellen op kot. Alles kadert in de actie Dagen Zonder Vlees, waarbij het veggiegehalte in de bereide recepten overheerst. De gerechten komen uit de koker van de initiatiefnemers in samenwerking met de UHasselt-huiscateraar Horeservi Catering. De bereidingstijd voor de gerechten bedraagt niet meer dan 20 minuten. Op 28 april 2017 is deze foodbag één van de onderdelen van voorstelling op een heuse markt op de campus in Diepenbeek voor het grote publiek.  Smakelijk!

http://www.uhasselt.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s