Hasselts chocoladehuis Boon legt reuzenei voor Paul Smith

Standaard

dino eiIn 2017 pakken meester-chocolatier Patrick Mertens en zijn team uit met een volledig nieuwe paascollectie, dit keer in het teken van de narcis of paasbloem. Maar naast hun eigen paascollectie kregen ze ook een last minute opdracht van de Britse top-modeontwerper Paul Smith.

Paul Smith heeft dit jaar een speelse dinosaurus als thema in zijn collectie. Inge Lijnen van Chocoladehuis BOON ontwierp op basis daarvan grote en kleine dino-eieren.

Op zaterdag 15 april 2017 ontvangen klanten in de boetieks van Antwerpen, Amsterdam, Luxemburg en Hamburg bij hun aankoop gratis een miniatuurversie. De kleine dino-eieren zijn ook gewoon te koop in de boetieks en bij Chocoladehuis BOON in Hasselt.

De indrukwekkende handgemaakte XXL-versies van maar liefst 40 kilo chocolade en een hoogte van 107 centimeter worden verloot onder de klanten in de boetieks in Antwerpen en Amsterdam én bij Chocoladehuis BOON in Hasselt.

Dit dino-ei van chocolade is nu reeds te bewonderen bij BOON in Hasselt en vanaf maandag 10 april 2017 in de boetieks van Paul Smith in Antwerpen en Amsterdam, waar ook een tasting van Chocoladehuis BOON plaatsvindt. De prijs voor een klein dino-ei bedraagt 8,50 euro.

http://www.thechocolateexperience.be

Foto Marco Mertens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.