25 jaar Restaurant Akropolis Hasselt tussen 11 en 21 mei 2017 met boordevol programma

Standaard

Het Grieks Restaurant Akropolis op de hoek van de Martelarenlaan en Kempische Steenweg in Hasselt bestaat 25 jaar en dat wordt duchtig gevierd met een boordevol programma met culinaire activiteiten en heel wat gastkoks en dit tussen 11 en 21 mei 2017. 

 • Mario Holtzem opent de tiendaagse op 11 mei 2017 als gastkok, die een 3-gangenmenu klaarstoomt met Griekse ingrediënten voor 42 euro zonder drank.
 • Kreta staat op 12 en 13 mei 2017 centraal met zijn muziek, dans, verrassingen en buffet van de Kretenzische keuken van de beroemde Griekse koksmuts George Chrisanidis. Aanschuiven aan tafel kan voor 30 euro exclusief drank.
 • Op 14 mei 2017 zorgen George Chrisanidis en huiskok Makis voor een lekker gratis aperitiefhapje voor elke klant en kan er naar hartenlust worden gegeten uit de menukaart.
 • Op 15 mei 2017 kan je gratis aperitieven met Thomas. Eten kan je van zijn gerechten à la carte genieten met daarbovenop een extra gratis dessert.
 • Op 16 mei 2017 kan je gratis toasten met een cocktail van Michali en à la carte of eten van Chrisanidis’ recepten.
 • Op 17 mei 2017 rust het team van Akropolis uit om de batterijen op te laden.
 • Op 18 mei 2017 is het Mezedes-avond met kleine gerechten van George aan 5 euro en gratis wijndegustatie in samenwerking met Griekse winkels in Houthalen en Luik.
 • Op 19 mei 2017 wordt volop gefeest in OC Rapertingen met 30 Griekse folkloredansers uit Thomas’ geboortedorp, buffet, bbq, live muziek en verrassingen. Prijs: 45 euro zonder drank.
 • Een ander hoogtepunt is op 20 mei 2017, wanneer Akropolis samen het stadsbestuur, Holiday Inn en het Stedelijk Feestcomité een buitenfestival organiseert in de buurt van het eethuis met optredens van dansgroepen Agia Sofia en Vangelis. Kleine Griekjes zullen ook hun danskunsten tonen, terwijl iedereen wordt uitgenodigd om mee de sirtaki te dansen. BBQ is voorzien. Voor 5 euro kan je pita souvlaki eten. 
 • De tiendaagse wordt afgesloten op 21 mei 2017 met een verrassingsparty tussen 12 en 16u voor de kinderen met cadeautjes en een speciale gast. Ouders kunnen à la carte eten en de kleinsten worden verwend met gratis kindergerechtjes en ijs.
 • En zo kan Restaurant Akropolis verder met een kwalitatieve lekkere Griekse keuken evolueren met zijn klanten naar een volgende verjaardag.

http://www.restaurantakropolis.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.