Kobe Desramaults opent vanaf 25 juni 2017 eigen bakkerij met verkoop van zuurdesembrood in Openluchtmuseum van Bokrijk

Standaard

West-Vlaams sterrenchef Kobe Desramaults (36) opent vanaf 25 juni 2017 zijn eigen bakkerij voor het ambachtelijke bakken van speciaal zuurdesembrood met ingrediënten uit onze streek en verkoopt ze dan ook in een nieuwe superette in het Openluchtmuseum van Bokrijk. Bokrijks Brood wordt ook in een foodtruck verkocht op diverse markten. Hiermee wordt0 het startschot van het project Bokrijk Brandmerkt om Bokrijk over gans Vlaanderen voor te stellen als hip, modern en de moeite waard voor een bezoekje, aldus HBVL.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s