Ijscobar Cuba Hasselt verkoopt ambachtelijke ijsjes en milkshakes met smaakvolle natuurlijke ingrediënten

Standaard

Een ruimte van restaurant Tajine aan het Hasseltse Stationsplein doet sinds 15 juli 2017 dienst als Cubaans ingerichte crèmerie met knusse zithoek en overdekt Inistraatterras, waar je dagelijks tot eind augustus 2017, behalve ’s maandags, lekkere ambachtelijke ijsjes en milkshakes van Eiskreem kan consumeren of meenemen. Eiskreem is een ijsjesmaker uit Mechelen, die crèmesmaken produceert met natuurlijke ingrediënten en buiten zijn eigen zaak enkel ijsjes levert aan Ijscobar Cuba Hasselt levert.

Initiatiefnemers Kim Vandeloo, Pablo Hannon en Yousra Rifi hebben in enkele dagen tijd de gelagruimte omgetoverd tot een kleurrijk geheel met design en inrichting die aan Cuba doet denken, waar je je waant in de tijd van de jaren 50 van vorige eeuw. Waarom het trio nu juist gekozen heeft voor Ijscobar Cuba in Hasselt, antwoordt Pablo Hannon kort en krachtig: “Omdat Cubanen een strijdvaardig en warm volk is en dat moeten we met zo’n innovatie ook in onze stad overbrengen”.

“Tenminste vijf ijssmaken en twee milkshakesmaken zijn verkrijgbaar bij Ijscobar Cuba. Iedere dag is er vanille en andere smaken variëren dagelijks. Voor ijsjes in een hoorn of bakje starten we met mokka, caramel fleur de sel, passievrucht met witte chocolade en de overheerlijke aarbeien met basilicum. Voor milkshakes hebben we gekozen voor frambozen en ananas”, zegt Kim Vandeloo. Eén bol ijs kost 2 euro, topping 0.50 euro. Milkshakes worden verkocht aan 5 euro, coupes aan 8 euro en meeneemijs 6 euro.

Tijdens de zomermaanden is Ijscobar Cuba, net als restaurant Tajine, dagelijks geopend tussen 11 en 22u, behalve ’s maandags.

https://www.facebook.com/cubaijscobar

https://www.instagram.com/cuba_ijscobar

http://www.eiskreem.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s