Boulebaar Hasselt presenteert foodsharing van hapjes, op planken of voor lunch

Standaard

Op woensdag 2 augustus 2017 openen om 11u30 Pieterjan Loomans en Joni Desmet na hard voorbereidingslabeur hun restaurant Boulebaar langs het Hasseltse Leopoldplein. Pieterjan doet de keuken en Joni de bediening. In een gezellige, huiselijke en warme inrichting kan je genieten van het concept van foodsharing van allerhande hapjes of voor lunch of geserveerd op plankjes. Een dertigtal zitplaatsen in dit statische herenhuis met verwarmd koerterras staan ter beschikking van de klanten, evenals een sfeervol straatterras bij mooi weer.

Op de lunchkaart staan 2 soepen en gerechten met onder andere kip, varken en vis, alles tussen 5,5 en 12 euro. Ook verschillende bites tussen 5,5 en 11 euro staan op het menu, zoals nacho’s, gegrilde kaas, olijven met of zonder gemarineerde feta, gemarineerde scampi, mini-raclette, gerookte paling, sardienen in blik en een vispannetje. Op plankjes tussen 9 en 26 euro worden lekkernijen geserveerd, zoals een selectie van kazen met noten, druiven, jam en honing; groentendips, tapenades, gepekelde groenten en gazpacho of combinatie van alles in een Mix Boulevaar. Voorts staan er nog enkele zoetigheden op het menu. Een kleinschalige koffiebranderij uit Antwerpen zorgt voor de koffieaanvoer voor een lekkere kop. Pieterjan is ook barista met een jaar ervaring in Australië. Bovendien staan er toepasselijke speciale bieren en enkele cocktails op de drankkaart.

Elke zondag is er bij Boulebaar tussen 10 en 13u brunchtime met een brunchbuffet voor 19 euro zonder drank.

Boulebard is dagelijks open tussen woensdag en zaterdag tussen 11u30 en 22u, op zondag tussen 10 en 17u met tot 13u voor de brunch. Reserveren kan op info@boulebaar.be of op 011/78 33 42.

http://www.boulebaar.be

https://www.facebook.com/boulebaar

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.