Pop-up Kafee Coupé Diepenbeek in huiskamerstijl tot 17 december 2017 in Diepenbeek

Standaard

Tot 17 december 2017 presenteert cateraar Bart Claes in samenwerking met vastgoedmakelaar Palmers pop-up Kafee Coupé in een huis van de jaren 70 in de Spoorstraat 5 in Diepenbeek, tegenover het station. Deze perfecte locatie voor een uniek pop-up concept en tegelijkertijd de ideale manier om geïnteresseerden alvast te informeren over het vastgoedproject voor de bouw van 23 flats en 4 handelspanden. Palmers mikt bijvoorbeeld op ouderen en mensen met een mobiele beperking, maar evengoed op jonge professionals die kort aan het station willen wonen. Na 17 december 2017 wordt alles gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw.

“We willen een huiselijk en warm gevoel creëren, waar authentieke gezelligheid primeert boven luxe. In de woonkamer, met open haard, kan je genieten van een koffie of drankje samen met een rijkelijk belegde boterham, een stuk Limburgse vlaai of spek met eieren van bij de boer. Zelfs een klassieke boterham met Nutella of muizenstrontjes staan op de kaart. Je voelt je meteen helemaal op je gemak”, legt Bart Claes uit.

De andere kamers van Kafee Coupé bestaan uit een knus salon, speelkamer voor de kinderen en een atelier waar Miete Vanvoorden keramiek workshops zal geven. Entertainment voor jong en oud(er) dus. De wasplaats tenslotte is omgetoverd tot een kippenhok met aan de straatzijde een stukje vrije uitloop.

Kafee Coupé is open van woensdag t.e.m. vrijdag, telkens tussen 8 en 18u. Zin in mosselen of kip? Dit kan van woensdag t.e.m. zaterdag, telkens tussen 18 en 22u of op zondag tussen 12 en 22u. Reserveren is aangewezen op 0475/60 16 47 of op bart@gustus-catering.be. Vastgoed Palmers kan je bereiken op 011/32 30 42 of op katrien@palmers.be.

http://www.kafeecoupe.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.