Tim Vervoort steekt Party Locator in nieuwe interface

Standaard

party locator new interface

Hasselaar Tim Vervoort heeft Party Locator, een webplatform met bundeling van alle evenementen van België, recent in een nieuwe interface gestoken. “Nu kunnen gebruikers naar feestjes zoeken op basis van zoekterm, stad, organisator en datum. De zoekresultaten kunnen gesorteerd worden op basis van populariteit, datum of naam”, zegt de ontwikkelaar van Party Locator erg trots. Party Locator blijft maar groeien met inmiddels meer dan 2.000.000 evenementen verspreid over heel België. Je vindt er beslist een leuke party in je buurt! Ook vanaf het voorjaar van 2018 kan jezelf evenementen promoten via het Party Locator platform. 

Gedaan met wachten voor de bezoekers om naar een andere pagina te gaan. Alles gebeurt in hetzelfde venster. “Het zoeken naar evenementen is nu nog makkelijker geworden, gebruikers kunnen nu op zowel de naam van het evenement, de locatie, de organisator of de datum zoeken om heel specifieke resultaten te krijgen. Wanneer je een account aanmaakt op Party Locator kan je evenementen ‘upvoten’ en ‘downvoten’ maar ook opslaan in je profiel om ze achteraf snel terug te vinden. Wanneer je Party Locator koppelt met Swarm of Foursquare zie je ook live op de kaart waar veel volk aanwezig is en waar je vrienden zich bevinden”, aldus Tim Vervoort.

Zoekresultaten

De zoekresultaten passen zich aan jou aan, ze zijn gebaseerd op welke evenementen je vaak zoekt, welke feestjes je wel en niet leuk vindt. “Zo kunnen we je ook de beste evenementen laten zien op basis van de meeste ‘upvotes’ en beste relevantie voor jou”.

Met de nieuwe diensten module kan je in de buurt van het evenement zoeken naar bars en cafés, geldautomaten, taxi’s, frituren, pizzeria’s en kebabzaken maar ook naar nachtwinkels met verwijzigingen naar de website voor telefoonnummer en openingsuren. Zelfs weerbericht en actuele drukte op de wegen worden op de kaart weergegeven.

“Je kan de uitgebreide gastenlijst raadplegen op een evenement, zo kan je zoeken of je vrienden of je ‘crush’ ook naar het evenement gaan. Met de extra gegevens zoals de het aantal gasten, de gemiddelde leeftijd en de verhouding jongens/meisjes op een evenement weet je perfect wat voor volk je kan verwachten. Vind je een evenement toch niet zo leuk, kijk dan tussen de geselecteerde alternatieven die op dezelfde dag in de buurt van het gekozen evenement plaatsvinden”.

Zelf party promoten

Vanaf het voorjaar van 2018 wordt het mogelijk om evenementen te promoten via het Party Locator platform. “Organisatoren van feesten kunnen via deze weg snel en eenvoudig gerichte campagnes voeren om hun evenement te promoten. Ook horeca-uitbaters zullen hun zaak via het online platform kunnen promoten aan onze feestgangers. Nu is het wel al mogelijk om gratis evenementen te promoten via ons platform door tickets te verloten via onze Facebookpagina,” besluit de ondernemende software-ontwikkelaar. Deze campagnes bleken heel efficiënt met enkele duizenden hits per actie.

Nog niet overtuigd? Download de gratis app voor Android, iOS of Windows! De applicatie is reclame vrij en stuurt geen vervelende notificaties. Geen smartphone bij de hand? Je kan Party Locator met alle functionaliteiten ook online gebruiken in je browser door te surfen naar www.PartyLocator.be.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.