Rudy versus Christoph in Battle at The Grill op 22 november 2017 in PXL Hasselt

Standaard

Op woensdag 22 november 2017 tussen 11u30 en 13u30 strijden Rudy Rampelberg, diensthoofd catering, en Christoph Frenda, chef grill, beiden van de PXL-Catering, in PXL-Congress voor de titel in de Battle at The Grill. Rudy bereidt vegan burgers, terwijl Christoph uitpakt met de burger. Opzet is om op 2 uur tijd zoveel mogelijk burgers verkocht te krijgen. Op traditionele burgerdagen gaan er een 300-tal burgers over de grill. Rudy pronostikeert op 200 vegan burgers en 150 burgers. Alles hangt af van de honger en smaak van studenten en personeel op woensdag 22 november 2017, voor wie gaat winnen.

De PXL-burger een unieke bun, ambachtelijk en exclusief voor PXL op ambachtelijke wijze gebakken en van brandmerk voorzien wordt beleg met kraak verse bladsla, tomaat, rundsburger, spek, cheddar en Christophs geheime kruiden.

De vegan burger is ook een unieke volkoren bun en exclusief voor PXL. Rudy bereidt hem met verse tomatenfondue met kurkumman, gebakken ui en ingrediënten van een linzenburger.

http://www.pxl.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.