Double Bubble Hasselt verbaast je met Bubble Teas en Bubble Waffles

Standaard

double bubble 15

Sinds 23 december 2017 runnen de Truiense broers Hasan (27) en Rinat (26) Kamalbayev (27) Double Bubble in de voormalige vestiging van Mara Culinair op het Hasseltse Leopoldplein. Double Bubble heeft zich gespecialiseerd in bubbles Teas, koude of warme organische thee waar je zelf de smaken bepaalt met ploffende pareltjes in je mond, en bubble waffles, een streetfoodgerecht overgewaaid na WO2 in een nieuwe versie uit Hongkong, nu ook geserveerd naar eigen smaak in Hasselt na Brussel, Leuven en Antwerpen. Oorspronkelijk werden bubble waffles bereid van gebarsten eieren.

Beide broers hebben roots die teruggaan naar Kazachstan, een republiek beneden Rusland, maar ze zijn in Hasselt opgegroeid en hebben hier ook hoger onderwijs gedaan. “Ik heb een bachelor Financie- en verzekeringswereld aan de PXL behaald en enige tijd gewerkt in de financële sector en mijn broer heeft elektromechanica aan de UCLL gestudeerd en werkt fulltime bij Punch Power in Sint-Truiden”, doet Hassan de voorstelling. “Beiden hebben we ook heel wat  horeca-ervaring: ik vijf jaar als kelner en mijn broer zeven jaar in diverse horecafuncties”, vult hij aan. Het was mijn idee om een enige zaak in België op te starten, waar je zowel bubble teas en bubble waffles kan eten”, gaat Rinat verder. “We hebben voor Hasselt als vestigingsplaats voor Double Bubble gekozen, niet alleen voor hun vele trendy shoppers, maar ook voor de vele studenten die hier school lopen en dat is toch ons grootste doelpubliek”, voegt Rinat toe.

“Voor een bubble tea naar je smaakwens kan je kiezen uit diverse fruitige en milky smaken, 9 in totaal, die moeten geshaked worden met de organische thee, die je wenst. Je kan eveneens bobba’s of jelly’s toevoegen aan de drank. Bobba’s zijn pareltjes die als je erop bijt ploffen in je mond en jelly’s zijn chewy snoepjes die je blijft kauwen tijdens het drinken. Beiden zorgen voor die extra smaak”, aldus Rinat.

“Voor de zoetebekken zijn er bubbles waffles, vanbuiten krokant en vanbinnen mals en op persoonlijke smaak gebracht met vullingen van vanille- of chocolade-ijs, toppings gelijk M&M, Nutella, Oreo, banana, Kinder Bueno en aardbeien en sauzen”, zegt Hassan.

De klanten worden vriendelijk ontvangen en bediend door de broers in hun knusse ingerichte zaak. De stappen voor de bereiding en samenstelling van bubble teas en waffles zijn zorgvuldig genoteerd op grote zwarte borden met de prijzen ernaast. Double Bubbles is dagelijks open tussen 11u en 19u30, behalve op zon- en feestdagen, geopend. Double tea en bubble waffles kunnen ook worden meegenomen. De gelagzaal telt een achttiental plaatsen. En voor de rest is het genieten van je consumptie!

https://www.facebook.com/Doublebubblehasselt

https://www.instagram.com/doublebubble_hasselt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.