Perlestien Hasselt zorgt voor extra beleving bij Pain Quotidien Hasselt

Standaard

De kralen- en sieradenwinkel Perlestien van Christien Roosen is sinds donderdag 4 januari 2018 geopend in een bijlokaal aan de ingang van Pain Quotidien op de drukke Hasseltse Havermarkt. Perlestien zorgt voor extra beleving in de Pain Quotidien.

“Bij de verhuis is de verkoopstock fel geslonken en die wordt in deze ruimte spoedig opnieuw aangevuld”, stelt Christien, die al meer dan tien jaar actief is in de voormalige kralenwinkel in de Lombaardstraat, later in haar eigen zaak Perlestien in de Ridderstraat en sinds kort in de Pain Quotidien. Veel volk passeert er en dames komen geïnteresseerd een kijkje nemen in het assortiment.

“Veelkleurige kralen voor snoeren liggen mooi geëtaleerd in kastlades en zijn te koop aan 0.20 euro per gram. Sieraden hangen in een grote kader en daar kunnen er nog bijkomen. Voor de verkoop van herstelmateriaal heb ik ook een aparte kast voorzien. Herstellingen van sieraden, gelijk het maken van kapotte sloten of lengte-en kralenaanpassing, doe ik nog steeds hier ter plaatse. Voor mijn workshops beschik ik over een ruimte juist naast mijn winkel aan de ingang, waar het personeel graag tafels en stoelen voorzien. Die workshops over kraalsnoeren maken starten terug in maart 2018”, aldus Christien Roosen.

Perlestien is elke donderdag, vrijdag en zaterdag geopend, telkens tussen 13 en 18u, behalve op feestdagen. Iedere passant is van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen!

https://www.facebook.com/Perlestien-126104037512026

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.