Marloo’s Hasselt opent officieel deuren op 20 januari 2018 met aparte huisbereide gerechten

Standaard

marloo's 1

In het voormalige pand van restaurant Taratata in de Hasseltse Minderbroedersstraat opent eethuis Marloo’s op zaterdag 20 januari 2018 de deuren. Marloo’s staat voor Marcherra Vanja en Van Loo Christophe. Samen met het tweede koppel, Christopher Kumpen (broer van Anthony) en Liesbeth Hendrickx, gaan ze eethuis Marloo ’s runnen. In de keuken staat chefkok Charlotte De Moor. Marloo’s zal zich onderscheiden in een menukaart vol aparte en lekkere gerechten met een huisbereiding van verse en zoveel mogelijk bio en lokale ingrediënten. Lunchen met een keuze uit de menukaart kan op elk moment van de dag en suggesties komen eraan, ontbijten ’s ochtends. Het interieur heeft een industriële en gezellige omkadering met een vijftig plaatsen boven en beneden. Keukenprinses Charlotte De Moor bereidt alles in een open keuken.

Op de menukaart, die regelmatig wordt aangepast, staan leuke recepten die lekker en gezond ogen. Toast vanalles, Breakfast Bonanza, Toast French Kiss, Yo’granola, Amerikaanse pannenkoeken Stars & Stripes, Toast Bijna Te Gezond, croissant volgens inspiratie van de dag als Zoute Foute, Baba-beignets met courgettenbeignets, Club Sandwich Romain, falafetburger, huisbereide Italiaanse gehaktballen, Al Farno als pasta uit de oven en gegrilde zalm als Gegrilde Groet staan op de kaart. Ook zijn er toespijzen naar hartenlust met een andere hap of met elkaar. Bengels kunnen kiezen uit hun gerechten. Er wordt koffie geschonken voor 2,50 euro per gewone tas koffie van ambachtelijke branderij Blanche Dael uit Maastricht. Huisbereid zijn ook de ice teas en soda’s.

Reserveren kan vanaf 6 personen met keuze uit 4 gerechten en vanaf 8 personen moet je de bestelling op voorhand doorgeven. Marloo’s is open op maandag tussen 11 en 18u; dinsdag, woensdag en donderdag telkens tussen 8u30 en 18u; vrijdag tussen 8u30 en 20u en zaterdag tussen 9 en 20u. Op zon- en feestdagen is Marloo’s gesloten. Reserveren kan op 0495/27 74 05 of op  0496/12 97 10 of online.

http://www.marloos.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.