3 dagen Hasselt Carnaval 2018 vol met muziek en ambiance

Standaard

Op 9, 10 en 11 maart 2018 is het weer Hasselt Carnaval 2018.

In de loods in de Roverstraat in Tuilt, waar de carnavalswagens onderdak vinden, is er op vrijdag vanaf 19u30 de traditionele wagenwijding met optredens van onder andere Sam Gooris, Jannick, Dennis en Toeternietoe.

Zaterdag vanaf 10u30 wordt de Kop van Hendrik in aanwezigheid van alle carnavalsgroepen geïnstalleerd op de Grote Markt als startschot voor het Hasselts carnavalsweekend. Vanaf 15u trekt de vierde Bonte Clownenstoet met Jeugdprins Dominiek 1 door de straten van de binnenstad en start de mis voor de overleden carnavallisten in de Virga Jessebaseliek, beiden in een organisatie van het Stedelijk Feestcomité.

Terwijl discobar Vaneigens in een tent ’s zaterdags op het Dusartplein dikke schijven draait vanaf 20u in een organisatie van de Koninklijke Orde van het Klaeverblât, treden Festeyn & Band voor Carnaval Live aansluitend met de huisdeejay op vanaf 20u in een tent op het Capucienenplein in een organisatie van De Knepkes en De Muzikale Clowns.

Zondag tijdens de Internationale Carnavalsstoet met Stadsprins Marc 1 vanaf 14u zorgt straatanimatie ter hoogte van de tent op het Capucienenplein voor de gepaste ambiance in de Straat van de Ambiance. ’s Avonds zetten de L&M Band en Domino de tent er terug in vuur en vlam met vrolijke coverhits in een organisatie van De Knepkes. Op het Dusartplein is er ook muzikale ambiance in de tent vanaf 16u.

Alle evenementen zijn gratis.

http://www.hasseltcarnaval.be

http://www.knepkes.be

http://www.kovk.be

http://www.feestcomitéhasselt.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.