Japanse Tuin Hasselt vraagt publiek om bloeiende kersenbloesems pas op 21 en 22 april 2018 te bezoeken uit veiligheidsoverweging

Standaard

We zijn woensdag 4 april 2018 en van Sarah Davidson van de Hasseltse Japanse Tuin kregen we te horen dat de Japanse kersenbloesems nu pas uitkomen en een maandlang de Japanse Tuin zullen kleuren en geuren.

Toch wil ze het publiek waarschuwen, dat het in het weekend van 7 en 8 april 2018 tijdens de European Nippo Show met Japanse rashonden en in dat van 14 en 15 april 2018 tijdens het Sushi Festival het zeer druk zal van de bezoekers zijn voor deze twee activiteiten in de Japanse Tuin.

“Om de veiligheid van onze bezoekers te waarborgen en hun het maximumplezier te gunnen om te genieten van de kleurende en geurende Japanse kersenbloesems, wil ik het publiek aanbevelen om ze pas vanaf het weekend van 21 en 22 april 2018 te komen bewonderen,” geeft Sarah Davidson een duidelijke uitleg, waarom dat zo belangrijk is. En picknicken kan ook.

Het Sushi Festival op zondag 15 april 2018 is al lang uitverkocht, maar voor de zaterdag 14 april 2018 zijn er nog een 150-tal beschikbaar.

http://www.japansetuin.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.