Duurzaamheid troef bij zomerbar Barnoe 2018 Hasselt

Standaard

Een bezoekje aan zomerbar Barnoe achter PXL-MAD in de Elfde Liniestraat op zondagnamiddag 8 juli 2018 en een gesprekje met organisator Dirk De Coster hebben ons aangenaam verrast.

Barnoe is open tijdens juli en augustus 2018 en dit elke donder-, vrij- en zaterdag, telkens vanaf 16u, en zondag vanaf 14u, met gratis inkom. Barnoe is bedoeld om rustig te chillen in een groen en zonnig kader van hout met een hapje van één van de foodtrucks en een drankje. Cocktails smaken er lekker en een bezoekje verloopt ook in een ongedwongen sfeer met relaxerende achtergrond of muziek van een deejay. Op Barnoe kan je eveneens alles delen, zoals food en drinks. Grote troef van zomerbar Barnoe is zeker het gebruik van duurzame materialen.

“Op acht dagen tijd hebben ze dit kleine dorp ter plaatse opgebouwd na een late aflevering van een vergunning door het Hasselts stadsbestuur. Heel het houten meubilair werd op het terreun gemonteerd en vastgeschroefd, zodanig het begin september 2018 eenvoudig kan worden gedemonteerd en opgeslagen voor later hergebruik. Ook zijn onder andere Duvelglazen gemaakt van harde plastiek, goed voor hergebruik. Rietjes voor frisdrank en cocktails zijn van papier, er is ledverlichting en de kaart staat zelfs op houten planken,” licht Dirk De Coster even toe.

http://barnoe.be

https://www.facebook.com/Barnoe

Foto’s Facebook en Instagram

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.