Restaurant Smaak Hasselt biedt gezonde en budgetvriendelijke ontbijten, lunches en aperitieven met perfecte smaak

Standaard

In het voormalig pand van Fontanella in de Sint-Jozefsstraat in Hasselt in de schaduw van het nieuw stadhuis is sinds een maand restaurant Smaak gevestigd. Horecacoördinator is Joeri Beusen, 20 jaar geleden begonnen als nachtportier bij Holiday Inn Express Hasselt en zich opgewerkt via een indrukwekkend parcours tot zelfs hotelmanager.

“Bij restaurant Smaak met een vijftigtal zitplaatsen en in de winter een verwarmd straatterras in een leuk decor kan je terecht om op een gezonde en budgetvriendelijke manier hoofdzakelijke vegetarisch of veganistisch te ontbijten tot 11u en te lunchen vanaf 11u en te genieten van aperitieven. Enkel huisbereide dagsoep wordt tot nu toe warm aangeboden. De tafelgangers kunnen zelf hun ontbijten en lunches halen aan de toog en samenstellen. Take away is ook mogelijk. Voor een klein bord betaal je 7 euro, voor een groot 9 euro. Op de menukaart staan salades, bowls, wraps, dressing als toespijs, granola, proteïnenrijke shakes en ginger shots. Schotels kunnen eveneens gedeeld worden. Koffie is van de Rode Pelicaan,” geeft Joeri Beusen de nodige uitleg bij dit concept. Als aperitief is er prosecco.

Zelfbedieningsrestaurant Smaak Hasselt is dagelijks open tussen 7u30 en 18u30, behalve ’s maandags tussen 11u en 18u30, ’s zaterdags tussen 10 en 18u. Op zon- en feestdagen is Smaak Hasselt gesloten.

http://www.smaakhasselt.be

https://www.instagram.com/smaakhasselt

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.