HET CORdaat opent eind augustus 2018 op Hasseltse Corda Campus

Standaard

Na Corda Latté voor broodjes en koffie, de zelfbediening van Corda Cuisine voor de dagelijkse lunch, Corda Bar als café en bistro en Corda Catering voor meetings en events opent HET CORdaat voor fijn dineren in een unieke sfeer eind augustus 2018 de deuren op de Hasseltse Corda Campus.

Voor de telkens wisselende urban sfeer zorgen de verschillende materialen in het restaurant, de brasserie en de bar met speciale aandacht voor de open keuken, de centrale bar, een lounge met openhaard en ruim terras met waterpartij. Het interieur straalt een oase van rust uit, bepaald door het gebruik van goed geselecteerde materialen en de groene plantenweelde.

De keuken is bistrologie ten top met gerechten van uitsluitend seizoensingrediënten uit onze streek aangevoerd door lokale leveranciers. Met de Japanse Robatagrill in de keuken worden de aroma’s van vlees, vis en groenten versterkt. Op de menukaart staan enkel gezonde en verfijnde gerechten met een rijkelijke smaak, als onderdeel van de aparte Cordaat-beleving. Een uitgekiende wijnkaart draagt ook bij tot deze beleving.

Precieze openingsdatum en -uren worden later bekendgemaakt.

http://www.hetcordaat.be

https://www.facebook.com/hetCORdAAT

Foto’s Facebook

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.