Langste Eettafel in Hasseltse Stationsbuurt op 27 september 2018

Standaard

langste eettafel

Samenlevingsopbouw van Beweging.net Limburg organiseert samen met alle organisaties uit de stationsbuurt, buurtbewoners, vrijwilligers van Beweging.net en partnerorganisaties op donderdag 27 september 2018 tussen 12 en 14u de Langste Eettafel in de glazen straat van het Vlaams Administratief Centrum in de Frans Massystraat.

Met dit initiatief willen wij samen met de buurtbewoners, de gasten van Café Anoniem  en Halte 24 en de vele mensen die er dagelijks werken in het Bewegingshuis, bij de VDAB, in het Vlaams Huis, bij RCA, De Lijn en anderen tonen nen dat de stationsbuurt ook een aangename plek is om er samen te leven en te werken. Samen kan iedereen soep krijgen en meegebrachte boterhammen opeten aan de Langste Eettafel.

Zo wil de organisatie de strubbelingen van politierazzia’s en andere feiten ombuigen naar een positief verhaal in een open sfeer en met respect voor iedereen in het kader van de Week van de Verbondenheid, waarbij solidariteit ook een voorname rol speelt. Zelfs passanten zijn welkom aan de Langste Tafel op 27 september 2018 tussen 12 en 14u in de glazen straat van het Vlaams Huis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.