Koetshuis Bokrijk wordt Bistro Garden tegen Krokusvakantie 2019

Standaard

koetshuis bokrijk

De zelfbedieningsrestaurantketen Lunch Garden neemt eethuis ’t Koetshuis in Bokrijk met personeel over van Aromazz en wordt Bistro Garden met bediening en menukaart met vooral aandacht voor plaatselijke producten. Voor de reeds geplande feesten kan steeds onderhandeld worden met Lunch Garden voor een oplossing.

De renovatie- en inrichtingswerken starten begin januari 2019. De opening met een volledige nieuwe facelook is voorzien tegen de krokusvakantie 2019 na inrichting op kosten van Lunch Garden en nieuwe ramen en toiletten op kosten van de provincie Limburg. Bistro Garden kadert in de oprichting van horeca met zelfbediening en streekgebonden gerechten op de kaart in musea en ziekenhuis bij Lunch Garden.

Anderzijds heeft Het Dennenhof nog steeds geen concessiehouder, waardoor de horeca voorzien wordt door catering. Er wordt gezocht naar een partner voor overname. Andere horecazaken in Bokrijk gelijk Sint-Gummarus blijven onder concessie van Aromazz tot 2023. Aromazz runt ook de Tiendschuur op de Abdijsite van Herkenrode. Dat meldt HBVL.

Foto Stad Genk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.