PXL-Catering Hasselt organiseert voortaan elke eerste werkweek van maand andere exotische keuken

Standaard

PXL-Catering is de eerste werkweek van december 2018 gestart met PXL Tastes the World. Concreet betekent dat het cateringaanbod van PXL breed is, waar ook andere culturen hun gading vinden met als uitgangspunt om steeds zo universeel mogelijk te werken.

“We starten de eerste werkweek met het aanbod gerechten van de Turkse keuken, aangebracht door buitenstaanders met band met studenten, op de menu. Voor de bereiding van Turkse gerechten overtuigde communicatiemanagementstudent Erem haar moeder Beyhan Agirdag om het cateringpersoneel te adviseren,” zegt Rudy Rampelberg van PXL-Catering.

“In januari 2019 zetten we de Italiaanse keuken in de spotlights,” zegt Rudy Rampelberg van PXL-Catering. Is het initiatief van maandelijkse exotische keuken dan ook wel gewaarborgd voor de PXL-Catering? “Dat is zeker, want Hogeschool PXL telt op dit ogenblik zo eventjes 60 nationaliteiten in hun studentenbestand”, weet hij ons nog te vertellen.

De deur van PXL-catering wordt ook op een kier gezet voor lokale ondernemers met bereidingen uit de wereldkeuken. Gastkoks zijn steeds welkom en het team kan er enkel van bijleren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.