Brasserie The Tower Hasselt is op zoek naar andere locatie

Standaard

the tower

Jonas Billen van brasserie The Tower laat ons weten dat brasserie The Tower langs de Delhaize langs de Luikersteenweg in Hasselt gesloten is wegens een verloren rechtszaak tegen Delhaize, een zaak die drie jaar heeft aangesleept. Er wordt volop uitgekeken naar een nieuwe locatie.

Jonas Billen schrijft

“Door de rechtszaak en overmacht die Delhaize tegen ons heeft aangespannen en na 3 jaar hard vechten en die ook zware kosten met zich meebrachten, is helaas alles verloren. Wij hebben al onze investeringen en constructies moeten afbreken, waardoor The Tower in puin ligt. Door dit enorm investeringsverlies en doordat we 65 zitplaatsen verloren, is The Tower niet meer rendabel en hebben wij besloten The Tower definitief te sluiten.”

“Zonder deze rechtszaak was The Tower ook nooit gesloten geweest, want wij hebben super goede jaren achter de rug. Maar spijtig genoeg is dat nu het resultaat van overmacht.”

“Wij willen iedereen bedanken voor de zeven mooie jaren en voor de trouw en keren 100% terug op een andere locatie, die wij jullie zeker zullen laten weten, als deze is gevonden.”

Tot zover de rechtzetting.

4 suggeties bij “Brasserie The Tower Hasselt is op zoek naar andere locatie

  1. Hier is nogmaals eens bewezen dat men geen schijn van kans maakt tegen zulke gigant van “groep Delhaize ” zij beschikken over een bodemloze pot voor zulke zaken en hebben de beste advocaten in hun bezit die met naam en faam bekend zijn , en die op hun beurt weer iemand kennen op de goede plaats , daarom al was dit van in het begin al een uitgemaakte zaak ! Als men maar geld heeft …dan koop je echt alles in dit landje !! ik hoop van harte dat de uitbaters van de Tower vlug een geschikte en fijne zaak vinden waar ze zich verder kunnen ontplooien …sterkte en goede moed toegewenst ! Chris V.D.inden

    Like

  2. Carina

    Dank u wel Delhaize voor iemand zijn droom af te pakken je moest ook geen klanten meer krijgen de grote mannekes kunnen het halen met GELD en POWER

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.