City Map Hasselt: It’s time to eat

Standaard

city map time to eat

Eat in bvba heeft een nieuwe citymap van het Hasselts grondgebied binnen en wat buiten de Singel uitgegeven. In dat stratenplan zijn 37 horecazaken opgenomen samen met 10 musea en bezienswaardigheden met als thema ‘Time to eat’. 35 zijn restaurants, slechts één vegan zaak en ook één wijnzaak. Dit terwijl vegan toch in opmars is.

Binnen de Groene Boulevard zijn de straten benoemd samen met de invalswegen. De doelgroep zijn vooral bezoekers, dagjestoeristen, citytrippers en shoppers die aan de hand van deze handige en mooie citymap hun weg zoeken en vinden naar horeca en musea. Helaas is retail niet opgenomen in het stadsplan. Nadeel is wel dat het stratenplan enkel in het Nederlands is opgesteld, wat ook beperkingen inhoudt voor anderstaligen.

Citymap Hasselt is onder andere gratis verkrijgbaar bij de deelnemende horeca.

Een gedachte over “City Map Hasselt: It’s time to eat

  1. Dat er slechts één veganzaak en één wijnhandel in opgenomen zijn wil zeggen dat er slechts één veganzaak en één wijnhandel wilde investeren in deze citymap en vorm van publiciteit . De 37 horecazaken hebben allemaal een contract afgesloten met de uitgever en betaald voor deze publiciteit . Dat er geen retail in staat is misschien omdat het idee achter de map “Time to eat” is . Horeca dus .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.