PXL-Catering Hasselt versterkt door jeugdige vijftiger Hubert Vrancken

Standaard

hubert vrancken.jpg

PXL-Catering kan zijn team versterken met Hubert Vrancken. Hubert is een jonge dynamische vijftiger die doorheen zijn carrière ervaring opbouwde in diverse aspecten van de culinaire evolutie.

Hij is vertrouwd met de Franse en Belgische keuken maar zijn specialiteit is de  Mediterrane keuken. Hij is steeds chef geweest maar komt nu als sous-chef het team versterken.

Hubert Vrancken verwierf aanzien in zaken als Mardaga in As, restaurant Leonardo, restaurant La Promessa en restaurant Da Lidia.

Met deze topper speelt de PXL-Catering in op de wensen van de huidige generatie. Jongeren zijn zot van de mediterraanse keuken. Dit is een keuken die perfect past in onze visie om steeds zo UD (universeel) mogelijk te werken. PXL-Catering werkt enkel met doelgroep gericht waar nodig. Concreet betekent dit dat er een breed aanbod is waar ook andere culturen zijn gading vinden.

De studenten zullen vrij snel resultaat zien nadat Hubert zich heeft kunnen inwerken. Belangrijke troef wordt ook het take-away aspect in de mediterraanse keuken.

Met deze aanwinst kan er ook ingespeeld worden op de tendens om te kunnen lunchen op alle momenten van de dag. PXL-Catering is op die manier ook klaar voor de graduaatsopleidingen. Deze hebben vaker in de avonduren les.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.