De Superette Bokrijk wordt Egt The Slow Bakery vanaf 6 april 2019

Standaard

FB_IMG_15536742966636522

De leverancier van dagelijks vers zuurdesembrood en croissants van ’s woensdag tot en met ’s zondags aan De Bakkersdochter in de Hasseltse Minderbroedersstraat, De Superette Bokrijk, verandert vanaf 6 april 2019 van naam in Egt The Slow Bakery. Hun ambachtelijk zuurdesembrood- en handgevormde croissantaanbod blijft hetzelfde, net als de leverplaatsen. Juist de websitenaam verandert.

https://egtbrood.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.