Let’s Sushi 2019 in Hasseltse Japanse Tuin dreigt in mineur te eindigen, maar herpakt zich wonderwel

Standaard

De organisatoren, Wim Michiels, Lisa Van Hove, Julie Laerens en Mirthe Heperol, hebben hun uiterste best gedaan om na de overrompeling van de eerste editie van het Sushifestival 2018 in de Japanse Tuin in Hasselt opnieuw er een topeditie 2019 te maken, dit keer met een ander sushiaanbod van de deelnemende shushizaken. Fikse regenbuien zondagnamiddag dreigde het sushigebeuren in mineur te doen eindigen, maar wonderwel herpakte het zich door de blijvende bezoekers en nog een goede verkoop. 

Vrij goed zijn de organisatoren geslaagd om de bezoekers te laten genieten met volle teugen van een gezellig minder druk sushifestival. Geen bijna 10.000 weekendbezoekers gelijk in 2018, maar eerder meer dan 4.500 eetlustige visiteurs tijdens de twee dagen werden geteld. “Ons gehoopt doel was de helft van 2018, maar de opkomst en de gezellige beleving stelt ons toch tevreden,” aldus Wim Michiels.

Helaas werd op zondagnamiddag 19 mei 2019 abrupt afgesloten met enkele fikse regenbuien vanaf 15u30. “Goed voor een moment dat er meer gedronken werd, maar jammer waren de regenbuien er te veel aan,” aldus Rudy Rampelberg van PXL-Catering. In plaats van alles op te ruimen door een leegloop van bezoekers wegens de regen, herrezen de visiteurs met nog een vlotte verkoop.

De organisatoren hopen in 2020 terug te keren met Let’s Sushi in de Japanse Tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.