The Dough Bar verkoopt eenmalig speciaal koekjesdeeg op 3 juni 2019 op Midzomermarkt in Hasselt

Standaard

the doug bar

The Dough Bar is een Antwerpse dessertenwinkel die op zoek is naar een plaats voor de opening van een tweede winkel. Op 3 juni 2019 staan ze op de Midzomermarkt op het Hasseltse Dusartplein om hun donuts van speciaal koekjesdeeg te promoten en te verkopen. Het recept komt overgewaaid uit New York. Het koekjesdeeg is niet gemaakt van rauwe eieren, bloem en rijsmiddelen, maar wel met gepasteuriseerde eieren en verhitte bloem in het deeg, echter zonder rijsmiddelen, wat geen verschil maakt in smaak. Die stap wordt overgeslagen en is alleen van belang in het bakproces. Aldus HBVL.

https://www.facebook.com/doughbardoughnuts

Foto Facebook

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.