Bistro De Stokerij Kuringen en ginbelevingscentrum Fabullous openen op 28 juni 2019

Standaard

Horecaondernemer Stijn Vankrunkelsven opent op 28 juni 2019 Bistro De Stokerij in de voormalige panden van Stokerij Claes in de Herkenrodebosstraat 90 in Kuringen. De algemene opening is voorzien op maandag 1 juli 2019. 

Gelijktijdig opent Fabullous als commercieel partner in een ruimte ook de deuren, waar moederbedrijf Buffel Gin zorgt voor beleving en lifestyle rond hun zelf gedistilleerde gin met onder andere een hele reeks plaatselijke kruiden erin. Ginliefhebbers hebben er keuze uit meer dan 20 premium en private ginlabels van Hasselts ginsmaakmaker David Gilis, die de gin elders in Hasselt ambachtelijk stookt. Fabullous Friday moet je zeker als ginliefhebber in je agenda noteren. Philip De Hollogne en team staan steeds klaar om je tekst en uitleg te geven over alle facetten van gin. Ook Thomas Buffel zal er dikwijls aanwezig zijn.

Bistro De Stokerij is enkel op weekdagen tussen 9 en 18u geopend en vrijdag tot 23u. De zaak staat ook te huur voor allerhande privéfeesten in het weekend. Na de uren kunnen er ook nog avondactiviteiten plaatsvinden zoals workshops, lezingen en tastings. Er wordt ook samengewerkt met Festijn-Events.

3 suggeties bij “Bistro De Stokerij Kuringen en ginbelevingscentrum Fabullous openen op 28 juni 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.