Maatjeshappen 2019 van Fifty One Club Hasseletum Hasselt is er eentje om vlug te vergeten

Standaard

maatjeshappen 2019

Op zaterdag 22 juni 2019 was het weer tijd voor het jaarlijkse maatjeshappen of jonge haring van Fifty One Club Hasseletum Hasselt op de Grote Markt. Ondanks het zonnige weer en het vele volk, dat pas laat de weg vond naar het stadscentrum, werden dit keer heel weinig maatjes, vers en direct uit zee, verkocht.

Daartegenover was binnen de omheinde ruimte, die ons wel kleiner leek dan bij vorige edities met voldoende passageplaats tussen nadar en terras, het wel druk met bezoekers die van de cava genoten. De formatie Two of Us met onder andere John Joris zorgde voor de muzikale sfeer.

Door het tegenvallend culinair succes zal wellicht het verzamelde geld van de organisatie voor Menno’s Droom kleiner zijn dan verwacht. Voor het tegenvallend resultaat kon niemand van de serviceclub ons een zinnig antwoord geven.

Een gedachte over “Maatjeshappen 2019 van Fifty One Club Hasseletum Hasselt is er eentje om vlug te vergeten

  1. Ludo L’Hoyes

    Ik weet niet waar de zogenaamde reporter zijn mosterd gehaald heeft. Ten eerste; de plaats was even groot als vorig jaar, ten tweede; we serveerden geen cava maar champagne, en ten derde; we commuceren nooit naar buiten over de opbrengst van een evenement. Dat de opkomst later op gang kwam door andere activiteten klopt, maar dat de opbrengst minder is weten we nog niet vermits alle onkosten nog niet gekend zijn. Groetjes, Ludo L’Hoyes voorzitter Fiftyfifty One Club Hasseletum.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.