DISplay 2019 Hasselt biedt gezellige chillmomenten in groen kader van begijnhoftuin

Standaard

Op zondagnamiddag 21 juli 2019 brachten we een bezoekje aan DISplay 2019 in de Hasseltse begijnhoftuin tijdens een matinée. Het was er fijn toeven en chillen in een bijzonder groen kader van een tot nu toe verborgen plekje in de binnenstad. 

Het is een plaatsje, waar tot nu toe nooit veel te doen of te beleven was, maar waar de groene long zorgt voor heerlijke schaduw in de nabijheid van de begijnhofkerkruïne en het grasveld mogelijkheid geeft om languit te luieren of een spelletje kubbs of petanque te spelen.

Deejay Daan Linsen verzorgde de relaxerende muziek achter de knoppen van de discobar. Heel wat ter plaatse geshakete cocktails stonden aangeduid op een bord en Giavanucci verkocht huisbereide pizza’s. 

Veel aanwezigen, jong en oud van en buiten Hasselt, zochten de schaduw op, enkelen trotseerden de zon. Er waren precies heel wat boeiende gesprekken aan de tafels bezig. Kinderen speelden met hun ouders gezellige spelletjes. 

Tot 15 september 2019 kan je dagelijks bij DISplay 2019 in de Hasseltse begijnhoftuin terecht voor leuke ontmoetingen en activiteiten. Maandag en dinsdag rust DISplay 2019.

DISplay 2019 is een organisatie van De Serre Hasselt en Z33 House of Contemporary Art.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.