Frans Billens Golden Hasselt Awards op 22 november 2019 in zaal Lorka

Standaard

golden awards 2019

Frans Billen & Friends organiseren op 22 november 2019 vanaf 19u de tweede editie van The Golden Hasselt Awards 2019 in zaal Lorka langs de Genkersteenweg met topartiesten Günther Neefs en Belle Perez en speciale gasten zoals Matteo Simoni, Axelle Red, Lien Haegeman, Ben Lambrechts, Marijn Devalck, Michelle Trautner en vele anderen in een presentatie van Cynthia Reekmans. 

In 2018 ging The Golden Hasselt Award naar Matteo Simoni en ontving Jos Tuts de Lifetime Achievement Award voor zijn carrière. Wie het in 2019 wordt, is afwachten. Nieuw dit jaar is de jongerenaward voor de meest verdienstelijke Hasseltse jongere op vraag van gouverneur Reynders.

Voor 75 euro per persoon kan je genieten van het aperitief, het driegangenmenu, drank tot 23u en uiteraard de showtime. Dresscode is cocktail of avondkleding. Het bedrag kan je overschrijven naar BE14 7370 1492 2683. Reservatie en info op 011/35 25 08 of 0475/35 55 93 van de Golden Hasselt Awards. De opbrengst is bestemd voor het Rode Kruis Hasselt en Een Hart Voor Limburg.

https://www.facebook.com/TGHAFrans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.